Sinds mijn afstuderen in 2007 aan de Artez, heb ik tientallen voorstellingen geregisseerd en honderden lessen gegeven.  Mijn voorstellingen, groot en klein, kenmerken zich door een sterke beeldtaal en humor, waarbij ik andere disciplines graag inzet. Het proces naar een voorstelling vind ik minstens zo belangrijk als een mooi eindproduct. Als de spelers plezier hebben en vertrouwen voelen tijdens het proces, krijgt de voorstelling glans. Ik ben trots als elke speler zich kan laten zien en in zijn of haar kracht staat.

 

De laatste jaren heb ik verschillende koren en zanggroepen geregisseerd, met als basis de vele lessen en voorstellingen die ik bij muziektheaterschool GRID gegeven en gemaakt heb.

 

"Boaz ziet het grotere geheel en hecht veel waarde aan details en ieders individuele invloed. Hij moedigt je liefdevol aan om jezelf te laten zien en tegelijkertijd uit je comfortzone te komen. Hij geeft directe feedback waar je meteen iets mee kunt. Ik voelde me gewaardeerd, aangemoedigd, uitgedaagd, erkend en op mijn gemak gesteld. Boaz gaf mij vleugels die ik tijdens de show uit durfde te slaan!"

                                                                                                                           Sanne Peters, vocal group Fuse