Als kind dwaalde ik door het verzorgingstehuis van mijn oma. Gefascineerd was ik door de beelden van bewoners die achter hun bord soep in slaap dommelden, maar waarvan de neus nooit de soep raakte. Van de oude mensen in de gangen die zachtjes heen en weer wiegden en tot leven leken te komen als ik langs liep. Hun gezichten buigen over mij heen. 

 

Ik hou van de verhalen. Ik kijk zo graag naar de jonge geest achter het oudere gezicht. Ogen die fonkelen. De energie die loskomt tijdens de workshops en projecten die ik ontwikkel en uitvoer. Het maakt mij trots als ik zie hoe mijn bejaarde leerlingen hun kans grijpen om te laten zien wat ze nog wél kunnen. En dat ze zichzelf en hun omgeving daarmee verrassen, want vaak is het veel meer dan zij denken. Daarnaast zoek ik binnen projecten ook graag de verbinding op met andere (jongere) doelgroepen.

 

Door een combinatie van interesse, eerlijkheid, gelijkwaardigheid en respect ontstaat er een sfeer waarin men zich gezien voelt, waar het bruist van energie en er bijzondere verbindingen ontstaan.

 

De projecten die ik ontwikkel en uitvoer lopen sterk uiteen van lengte, inhoud en kaders, die altijd afgestemd zijn op de groep waar het project voor gemaakt wordt: verhalenprojecten, wekelijkse theaterlessen voor ouderen, theaterspellen voor dementerende ouderen, teambuilding workshops voor bewoners van verzorgingstehuizen en nog veel meer.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met mij op en laten we koffie drinken (of thee)!