De uitnodigende en grappige theateract HET SPIEGELRAAM wordt 1 op 1 gespeeld voor Arnhemse 65-plussers. Speciaal voor hen, want door de Corona-crisis zijn zij meer aan huis gekluisterd. HET SPIEGELRAAM voldoet helemaal aan de richtlijnen van het RIVM: de toeschouwer blijft binnen achter het raam, de act wordt aan de andere kant uitgevoerd.

Ken jij een 65-plusser die wel een verzetje kan gebruiken? Of wil je hem/haar gewoon verrassen?

Of bent u zélf die 65-plusser en heeft u zin om even te lachen? In verbinding te gaan met iemand die u nog nooit gezien heeft?

 

HET SPIEGELRAAM is een initiatief van Boaz Boele en dankzij Provincie Gelderland kan u deze gratis boeken! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal (gratis) boekingen mogelijk.

 

U kan uzelf opgeven of iemand die u kent. Degene voor wie de act bedoeld is moet:

  •  boven de 65 jaar zijn
  • in Arnhem wonen
  • een raam hebben waar iemand achter kan staan, aan de straatkant of in de achtertuin of galerij, zonder dat de speler daarvoor door het huis heen moet

 

Voldoet u of uw ontvanger aan deze criteria? Stuur dan een mailtje naar info@boazboele.nl, met daarin uw naam, adres en telefoonnummer. Heeft u geen beschikking tot mail? Dan kan u ook bellen: 06-28498659.